Miljöbild

Städservice

Att tillgodose våra kunders behov är alltid prioriterat för oss. Vi kan erbjuda trappstäd, kontorsstäd samt grov- och byggstäd. Vi erbjuder även enstaka eller regelbunden hemstädning samt flyttstädning till medlemmar och hyresgäster.

Låsservice

Med våra långvariga samarbetspartners kan vi erbjuda kvalitativ låsservice inom nyckeltillverkning, inbrottsskydd, dörrstängare, låsmontering och elektroniska låssystem.

Byggservice / reparationer

NordicLife kan hjälpa till med det mesta inom byggservice så som renoveringar, nyproduktion, ombyggnation, tillbyggnad, våtrum, takläggning och golvjobb. Vi utför allt från enkla småjobb till helhetslösningar eftersom vi har goda samarbeten med kvalitetsgranskade hantverkare som elektriker, rörmokare, snickare och målare.


Torbjörn Fredriksson

Torbjörn Fredriksson, Brf-ordförande i Linnéstan

"NordicLife har på ett proffsigt och effektivt sätt hjälpt oss i flera ekonomiska och juridiska ärenden. Deras stöd har varit mycket viktigt för oss."

Stefan Kavsjö

Stefan Kavsjö, Brf-ordförande i Lorensberg

"NordicLife's styrka är att de både hjälper oss med de långsiktiga frågorna och är nära med service i vardagen."

Peter Johansson

Peter Johansson, Brf-ordförande i Kortedala

”Då vår bostadsrättsförening är en helt nyproducerad (NCC/Bonava) har NordicLife´s proffsiga förvaltning och snabba återkoppling redan från uppstarten varit väldigt viktig för oss.”

Ingela Eidergård

Ingela Eidergård, Brf-ordförande i Lunden

"NordicLife har professionellt och kunnigt lotsat oss fram i en snårig värld av ekonomi, renovering, underhållsplan och regelverk. Det har sparat oss tid och genererat en god ekonomi för föreningen."

Ulric Lindberg

Ulric Lindberg, Brf-ordförande i Nedre Johanneberg

"Övergången till NordicLife var smidig och märkets knappt för vare sig styrelsen eller medlemmarna."

Jan Palm

Jan Palm, ordförande/ledamot i samfällighet/bostadsrättsförening i Mölndal/Almedal

"Vår bostadsrättsförening och tillhörande samfällighet är helt nyproducerad (Sverigehuset/Skanska). Därför har NordicLife´s kunskap, stöd och stora engagemang redan från starten varit både väldigt uppskattat och viktigt för oss i styrelserna."