Skapar mervärde för medlemmar och hyresgäster.

NordicLifes Boendetjänster

Till alla er bostadsrättsmedlemmar och hyresgäster som bor i en fastighet som är förvaltad av NordicLife erbjuder vi NordicLifes Boendetjänster. Detta för att underlätta i er vardag och spara er pengar.

Hantverkare

Vi på NordicLife Förvaltning har flera egna kvalitetshantverkare i vår personal och i vårt nätverk, såsom exempelvis snickare, rörmokare, målare och elektriker, vilka vi även förmedlar till bostadsrättsmedlemmar och i viss mån till hyresgäster. NordicLife sköter administrationen, planeringen och faktureringen så att hantverkaren kan fokusera på att utföra arbetet effektivt och kvalitativt.

Vid större arbeten inleder vi med ett besök på plats för att gå igenom arbetsprocessen och för att svara på eventuella frågor.

Material och övriga tjänster

Utöver hantverkstjänster erbjuder vi även våra bostadsrättsmedlemmar och hyresgäster diverse rabatter och förmåner inom bland annat:

  • Hushållsnära tjänster såsom kemtvätt, hemstädning, skrädderi m.m.
  • Vitvaror
  • Kök
  • Badrumsmöbler
  • Kakel / Klinker / Golv
  • Bilpool
  • Flyttfirma
  • m.m.

Och mycket mer, hör av dig till oss så berättar vi gärna mer!

Intresseanmälan Boendetjänster

Vänligen fyll i nedanstående formulär så återkommer vi inom kort med mer information om våra Boendetjänster och hur du kan få tillgång till dessa.

Torbjörn Fredriksson

Torbjörn Fredriksson, Brf-ordförande i Linnéstan

"NordicLife har på ett proffsigt och effektivt sätt hjälpt oss i flera ekonomiska och juridiska ärenden. Deras stöd har varit mycket viktigt för oss."

Stefan Kavsjö

Stefan Kavsjö, Brf-ordförande i Lorensberg

"NordicLife's styrka är att de både hjälper oss med de långsiktiga frågorna och är nära med service i vardagen."

Peter Johansson

Peter Johansson, Brf-ordförande i Kortedala

”Då vår bostadsrättsförening är en helt nyproducerad (NCC/Bonava) har NordicLife´s proffsiga förvaltning och snabba återkoppling redan från uppstarten varit väldigt viktig för oss.”

Ingela Eidergård

Ingela Eidergård, Brf-ordförande i Lunden

"NordicLife har professionellt och kunnigt lotsat oss fram i en snårig värld av ekonomi, renovering, underhållsplan och regelverk. Det har sparat oss tid och genererat en god ekonomi för föreningen."

Ulric Lindberg

Ulric Lindberg, Brf-ordförande i Nedre Johanneberg

"Övergången till NordicLife var smidig och märkets knappt för vare sig styrelsen eller medlemmarna."

Jan Palm

Jan Palm, ordförande/ledamot i samfällighet/bostadsrättsförening i Mölndal/Almedal

"Vår bostadsrättsförening och tillhörande samfällighet är helt nyproducerad (Sverigehuset/Skanska). Därför har NordicLife´s kunskap, stöd och stora engagemang redan från starten varit både väldigt uppskattat och viktigt för oss i styrelserna."