Besöksadress:

Victor Hasselbladsgata 11 a
421 31 Göteborg

Postadress:

Box 9001
400 91 Göteborg

Administration:

Telefon: 031 - 704 45 20
Telefontid, vardagar: 09:00 - 11:30
E-post: support@nordiclife.se

Fastighetsservice:

Telefon: 031 - 704 45 20
Telefontid, vardagar: 08:00 - 16:00
E-post: fastighet@nordiclife.se

Fastighetsjour

Telefon: 010 - 222 30 85
Telefontid: Dygnet runt vid akuta ärenden

Varför välja NordicLife?

NordicLife har skött förvaltningen av hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar i drygt tjugo år. Vi har således en lång erfarenhet av att erbjuda anpassade tjänster och produkter som matchar våra kunders behov. Gemensamt för vårt arbetssätt är ett absolut kundfokus baserat på följande grundvärderingar:

Personlig förvaltning

Vårt kundfokus ger er ekonomisk trygghet och skapar ett ökat engagemang bland medlemmarna och hyresgästerna. Varje kund har en personlig förvaltare, en person som har både den ekonomiska och tekniska förståelsen för bästa resultat. Vi på NordicLife arbetar nära våra kunder, närmare än de flesta vågar vi nog säga. Vi sitter gärna med på kundens planerings- och styrelsemöten, för att förklara det som verkar krångligt, och vår serviceinriktade personal är ofta ute i fastigheterna.

Helhetssyn

NordicLife arbetar proaktivt både med ekonomi och teknik för att ge varje kund en lättförståelig och hjälpsam information om helheten. För oss är förvaltning mycket mer än avisering och löpande bokföring. Förutom vårt basutbud inom ekonomi, fastighetsservice och teknik bistår vi bl.a. med ekonomisk rådgivning, låneförhandling, styrelseutbildningar, kvalitetssäkrade hantverkare, organiserade upphandlingar av tjänster och skräddarsydda entreprenadlösningar.

Mycket nöjda kunder

Genom vårt moderna och projektorienterade arbetssätt har vi effektiviserat administrationen och kan fokusera på det personliga mötet. Det möjliggör leverans till högsta kvalitet och förmånliga priser jämfört med våra konkurrenter. Våra kunder uppskattar detta och har vid upprepade tillfällen gett oss högsta betyg i kundutvärderingar, t ex AktivBo. Vi lämnar gärna kundreferenser i samband med ett personligt möte.

Svensk Byggtjänst FAR Företagarna AFF
Torbjörn Fredriksson

Torbjörn Fredriksson, Brf-ordförande i Linnéstan

"NordicLife har på ett proffsigt och effektivt sätt hjälpt oss i flera ekonomiska och juridiska ärenden. Deras stöd har varit mycket viktigt för oss."

Stefan Kavsjö

Stefan Kavsjö, Brf-ordförande i Lorensberg

"NordicLife's styrka är att de både hjälper oss med de långsiktiga frågorna och är nära med service i vardagen."

Peter Johansson

Peter Johansson, Brf-ordförande i Kortedala

”Då vår bostadsrättsförening är en helt nyproducerad (NCC/Bonava) har NordicLife´s proffsiga förvaltning och snabba återkoppling redan från uppstarten varit väldigt viktig för oss.”

Ingela Eidergård

Ingela Eidergård, Brf-ordförande i Lunden

"NordicLife har professionellt och kunnigt lotsat oss fram i en snårig värld av ekonomi, renovering, underhållsplan och regelverk. Det har sparat oss tid och genererat en god ekonomi för föreningen."

Ulric Lindberg

Ulric Lindberg, Brf-ordförande i Nedre Johanneberg

"Övergången till NordicLife var smidig och märkets knappt för vare sig styrelsen eller medlemmarna."

Jan Palm

Jan Palm, ordförande/ledamot i samfällighet/bostadsrättsförening i Mölndal/Almedal

"Vår bostadsrättsförening och tillhörande samfällighet är helt nyproducerad (Sverigehuset/Skanska). Därför har NordicLife´s kunskap, stöd och stora engagemang redan från starten varit både väldigt uppskattat och viktigt för oss i styrelserna."